Tilbyd materiale

I formularen herunder, kan du tilbyde et byggemateriale, som du har i overskud. Når du opretter en annonce, vil der blive sendt en notifikation til andre, som abonnerer på notifikationer i den valgte kategori. Udfyld alle felter i formularen.

Tilbyd materiale

Tilbyd materiale

Du skal i formularen indtaste oplysninger om det materiale du tilbyder. Udfyld alle krævede felter, markeret med *
Type *
Maximum upload size: 33.55MB
Upload et billede af dit materiale. Hvis du ikke har et billede af materialet, kan du anvende din virksomheds logo. Vælg gerne billeder over 800x600 px i bredformat, så vises de pænest på hjemmesiden. PAS PÅ! brug KUN billeder du har rettigheder til. Krav vedr. misbrug af billeder, vil blive videresendt til dig.

Oplysninger om materialet

Sørg for at vælge et kort med præcist navn til din annonce. Dette bliver overskriften i lister og oversigter på bygcirkulært.dk. Eksempel: "Røde mursten", eller "Gulvbrædder"
Her skal du lave en udvidet beskrivelse af det materiale du udbyder. Eksempel: "Gulvbrædder rå, uden maling/lak"
Særlige krav, eller forhold, som modtageren af materialet skal kende Eksempel: "Der er taget analyser af malingen", "Gulvbrædderne er ubehandlede", "inventar i god stand" eller lignende.
Her kan du skrive din pris/ ønskede pris på dit materiale. Eksempel: "100kr pr. ton", "GRATIS", "25kr pr. stk" eller lignende.

Materialets tilgængelighed

Dato hvor materialet er tilgængeligt.
Dato, hvor materialet ikke længere er tilgængeligt

Kontaktoplysninger

Herunder skal du indtaste kontaktoplysninger på den person som tilbyder materialet
Sender

Inspiration